VLEESGERECHTEN

 

Eendenfilet Geserveerd met een stoofpeertje                                                       

18,50

 

(* +1,- bij het 3gangenmenu)

 

 

Black Angus met een jus van rode wijn

 18,75

 

          

(*+ 1,-- bij het 3gangenmenu)

 

Saté ’t Posthuis van varkenshaas

Met satésaus , gebakken uitjes en kroepoek

17,50

 

 

 

Wildstoofpotje

 17,75

 

Geserveerd met een stoofpeertje

 

Schnitzel Brabant

 16,75

 

Met gebakken ui, paprika, spekjes, champignons

              

 

 

                                          

 

 

 

 

 

Tevens hebben wij een weekkaartje met de specialiteiten van de kok.

 

 

VISGERECHTEN

 

Rolletje van Atlantische tong

met een Hollandaise saus

                 (*+1,-- bij het 3gangenmenu)

 18,50

 

Met een witte wijnsaus

 

 

Tip van de kok

 18,50

 

(*+1,- bij het driegangenmenu)

 

                                                                             

                                                

VEGETARISCH

                                  

  

Bladerdeeg pakketje

 17,50

 

Met groenten en Franse brie

 

Gegratineerde portabello

 17,00

             Geserveerd met groenten en zwarte truffel

             

 

 

 

                                               Alle hoofdgerechten zijn inclusief frites,

Een aardappelgerecht, warme groenten en salade.

*Deze gerechten hebben een meerprijs in het 3gangenmenu